Fri frakt vid k?p ?ver 499,- | Handla fr?n de b?sta frist?ende kl?desbutikerna
Handla fr?n de b?sta frist?ende kl?desbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID K?P ?VER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn ?r tom

Personuppgiftslagen

Sekretesspolicy

Personuppgiftslagen
Miinto AB samlar in dina personuppgifter f?r att du ska kunna handla fr?n oss p? www.brandssl.com. Insamling av dina personuppgifter sker n?r du godk?nner v?ra handelsvillkor.

Vi samlar in nedanst?ende uppgifter:

  • Namn
  • Adress
  • E-postadress
  • Information om ditt k?p
  • Telefonnummer

Miinto.se registrerar dina personuppgifter med syftet att kunna leverera varan som du har best?llt till dig.

Personuppgifterna registreras hos Miinto AB och sparas i 5 ?r varefter de raderas.

N?r vi samlar in personuppgifter via www.brandssl.com s?kerst?ller vi att det alltid sker genom att du ger ditt uttryckliga samtycke till detta, s? att du ?r informerad om exakt vilka uppgifter som samlas in och varf?r.


Vad anv?nds mina uppgifter till?

Vi samlar endast in n?dv?ndig information och sparar den enbart s? l?nge som den ?r n?dv?ndig f?r ?ndam?let.Vi anv?nder f?rst och fr?mst dina uppgifter f?r att behandla och skicka den order som du har lagt p? www.brandssl.com.Vi anv?nder ocks? dina upplysningar hos v?r kundservice och till att f?rb?ttra kundupplevelsen.Vi anv?nder ?ven dina uppgifter i samband med marknadsf?ring och t?vlingar om du prenumererar p? v?rt nyhetsbrev och har samtyckt till detta. Dina uppgifter kan dessutom anv?ndas vid misstanke om bedr?geri samt efterforskningar g?llande detta.


Vem delas mina uppgifter med?

Hos Miinto AB handlar du direkt med fysiska butiker p? v?r plattform www.brandssl.com. F?r att butikerna ska kunna behandla och skicka din order delar vi dina uppgifter med de butiker/webbshoppar som ska leverera din order.

Dina uppgifter delas ?ven med externa distribut?rer (t.ex. GLS, DHL, posten) f?r leverans av dina f?rs?ndelser samt information om leverans. Detta kan ske b?de via e-post och SMS.

Hotjar ?r en tekniktj?nst som hj?lper oss att b?ttre f?rst? kunders behov och att optimera hela deras upplevelse n?r de shoppar p? Miinto. Hojtar lagrar denna information i en pseudonymiserad anv?ndarprofil och ?r avtalsenligt f?rbjuden att s?lja n?gra av de uppgifter som samlas in f?r v?r r?kning.

Sleeknote ?r ett verktyg som g?r det m?jligt f?r oss att samla in anv?ndares kontaktinformation s? som deras e-postadress och telefonnummer via popup-f?nster p? Miintos webbplats. Sleeknote och Miinto lagrar denna information och f?ljer alla till?mpliga regler f?r Processing of Personal Data.

Dataansvarig ?r VD Konrad Artur Kierklo.
Vi lagrar inte kunduppgifter i krypterad form.
Vi ?verf?r inte kunduppgifter i krypterad form.
Vi registrerar inga k?nsliga personuppgifter.

Som registrerad hos Miinto AB har du alltid r?tt att inv?nda mot registreringen. Du har ?ven r?tt till insyn i vilka uppgifter vi har registrerat om dig. Dessa r?ttigheter har du enligt personuppgiftslagen. F?rfr?gningar om detta skickar du till Miinto AB via e-post: info@miinto.se.


R?ttigheter

Som registrerad kund hos Miinto AB har du f?ljande specifika r?ttigheter, som du kan anv?nda n?r som helst:

R?tten till insikt:
Du kan n?r som helst anv?nda dig av din r?tt till insikt, vilket betyder att du har r?tt till att f? tillg?ng till den information som vi har registrerad om dig.

R?tten till att bli gl?md:
Du har n?r som helst r?tt till att bli gl?md, vilket betyder att du kan be om att f? din information raderad. Som ett resultat av bokf?ringslagen kan vi dock inte garantera att vi kan radera all information som har registrerats om dig.

R?tten till dataportabilitet:
Du har r?tt till att n?r som helst beg?ra att tillhandah?lla de uppgifter du har gett oss i ett allm?nt anv?nt maskinl?sbart format f?r ?verf?ring till en annan specifik mottagare.

R?tten till inv?ndning:
Du har r?tt till att inv?nda mot behandlingen av dina uppgifter baserat p? vissa sk?l. Exempelvis kan du g?ra inv?ndningar mot behandlingen av dina personuppgifter om syftet ?r direktmarknadsf?ring samt profilering.

R?tten till r?ttelse:
Du har r?tt till att n?r som helst r?tta till dina registrerade uppgifter om du tror att dessa inte ?r korrekta.

R?tten till begr?nsning:
I samband med n?gra av dina andra r?ttigheter har du r?tt att beg?ra begr?nsad databehandling, ist?llet f?r att slutf?ra raderingen, eller under bed?mningen av din inv?ndning.

Dessa r?ttigheter ?r f?renliga med personuppgiftslagen. V?nligen kontakta Miinto AB via e-post: dataprotection@miinto.com. Du kan n?r som helst kontakta datatillsynsmannen.


Informationsplikt
Avtal (k?porder) kan ing?s p? danska eller engelska och sparas av f?retaget i 5 ?r i enlighet med bokf?ringslagen. Det ?r inte m?jligt att f? ?tkomst till avtalet i efterhand via v?r webbplats. Om du vill kan du f? ett nytt exemplar av avtalet via e-post. Skicka oss ett e-postmeddelande till adressen info@miinto.se.

Cookies
Genom att anv?nda www.brandssl.comaccepterar du att vi anv?nder cookies. En cookie ?r en liten datafil som vi placerar p? din dator f?r att kunna h?lla reda p? vad som sker under ditt bes?k, och f?r att vi ska kunna k?nna igen din dator. En cookie ?r inte ett program, och den inneh?ller inte virus.

Om du vill l?sa om vilka cookies vi anv?nder p? www.brandssl.comsamt hur du raderar cookies klickar du h?r: www.brandssl.com/about

Vad ?r cookies?
En cookie ?r en textfil som registrerar ditt bes?k p? hemsidan samt ditt anv?ndarbeteende. Uppgifterna registreras p? anv?ndarens egen h?rddisk, smarttelefon/surfplatta och annan IT-utrustning. P? det s?ttet vet servern (t.ex. en webbplats) vid anv?ndarens n?sta bes?k vem anv?ndaren ?r. En cookie ?r inte ett program, och den inneh?ller inte virus.

Olika cookies sparas under olika l?ng tid. N?gra raderas n?r du st?nger din webbl?sare medan andra kan sparas i upp till 2 ?r.

Vad anv?nder vi cookies till?
F?r att f?rb?ttra din anv?ndarupplevelse
F?r att kunna erbjuda inneh?ll och erbjudanden som ?r relevanta f?r dig
F?r att k?nna igen dig fr?n bes?k till bes?k
F?r att genomf?ra din best?llning
F?r statistik och f?r att m?ta trafiken p? v?r webbplats.


Tredjeparts-cookies

Miinto AB samarbetar med en rad tj?nster som ocks? anv?nder sig av cookies p? v?r webbplats. Nedan finner du information om vilka tj?nster vi samarbetar med och vad de anv?nds till.

Google
Registrerar ditt beteende p? n?tet.


Miinto

Registrerar preferenser g?llande profil-inloggning och om sidan ska visas i mobil- eller i desktopversion.


Awin

Riktning av den reklam som du ser fr?n Miinto p? tredjeparts-webbplatser.

Optimizely
Anv?nds f?r att testa webbplatsen och registrera beteendet med hj?lp av olika layouter.

RichRelevance
V?ljer ut vilka produkter som presenteras baserat p? ditt beteende

Hotjar
Samlar in data om v?ra anv?ndares beteende p? webbplatsen och p? deras enheter.

Sleeknote
Samlar in data om v?ra anv?ndares beteende p? webbplatsen och p? deras enheter.

Facebook
M?linriktning av reklam fr?n Miinto p? Facebook och Instagram

Bing
Registrerar ditt beteende p? webbplatsen.

Radering av cookies
Om du v?ljer att radera cookies och sluta spara dem i din webbl?sare ska du vara medveten om att vi inte kan garantera dig en optimal anv?ndarupplevelse p? www.brandssl.com.


Internet Explorer
S? tar du bort existerande cookies:

Klicka p? "Safety" (S?kerhet) i kommandoraden l?ngst ut till h?ger / "Delete browsing history" (Radera webbl?sardata) . Kryssa f?r "Preserve Favorites website data" (Spara uppgifter om favoritwebbplatser) och "Cookies"/"Delete"/"OK".

S? undviker du att cookies sparas p? din h?rddisk i framtiden.

Klicka p? "Safety" (S?kerhet) i kommandoraden l?ngst ut till h?ger. Under "InPrivate Browsing" (InPrivate-filtrering) kryssar du f?r "Do not collect data for use by InPrivate Filtering" (Blockera automatiskt) /"OK".


Mozilla Firefox
S? tar du bort existerande cookies:

Klicka p? "Tools" (Inst?llningar) i menyraden / "Options" / "Privacy" (Privatliv) / "Remove individual cookies" (Ta bort individuella cookies) / "Remove All Cookies" (Ta bort alla cookies).

S? undviker du att cookies sparas i framtiden

Klicka p? "Tools" (Inst?llningar) i menyraden / "Options" / "Privacy" (Privatliv) / kryssa f?r "Tell websites I do not want to be tracked" (Ber?tta f?r webbplatser att jag inte vill bli sp?rad).

Google Chrome
S? tar du bort existerande cookies:

Klicka p? verktygsikonen ?verst i menyraden / "Tools" (Fler verktyg) / "Clear browsing data" (Radera webbl?sardata) / kryssa f?r "'Empty the cache" (Webbl?sarhistorik) och "Delete cookies and other sites data" (Cookies och andra webbplatsers data samt plugindata) / "Clear browsing data" (Radera webbl?sardata).

S? undviker du att cookies sparas i framtiden

Klicka p? "Chrome menu"-ikonen i webbl?sarens verktygsrad / "Settings" (Inst?llningar) / "Show advanced settings" (Skydd av personuppgifter) / "Privacy" / "Content settings" (Inst?llningar f?r inneh?ll) / "Cookies" / "Block cookies by default" (Blockera alltid webbplatser fr?n att spara data) och (Blockera tredjeparts-cookies och -webbplatser).

Loggstatistik
Loggstatistik anv?nds p? miinto.dk och inneb?r att ett statistiksystem samlar in information som kan ge en statistisk bild av hur m?nga bes?kare en webbplats har haft, var bes?karna kommer ifr?n, p? vilken del av webbplatsen de l?mnar den, etc.

P? miinto.se anv?nds loggstatistik i syfte att optimera webbplatsen och dess funktionaliteter.

影视大全高清版- 影视大全免费追剧